facebook

Біда – ближче, ніж здається. Народила сина і майже одразу померла від Covid-ускладнень

Народила сина і майже одразу померла: від Covid-ускладнень постраждала 34-річна жінка

У Києві від ускладнень, які спричинив коронавірус, померла 34-річна жінка. За 11 днів до смерті вона народила другу дитину.

Про це повідомила телеведуча Марічка Падалко у соціальних мережах. Ірина Шамота працювала у столичній середній школі №155 вчителькою англійської мови, де навчалися діти ведучої.

– 11 днів тому вона народила здорову дитину, але сама не пережила Covid-19, – зазначила Падалко.

Жінці поставили діагноз коронавірус на останніх тижнях вагітності, але вона відмовилася від стаціонарного лікування.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами подруги покійної Тетяни, жінка не хотіла розповідати про проблеми зі здоров’ям, тому про хворобу знали тільки рідні. Зрештою її стан погіршився. Пацієнтка потрапила у реанімацію, її під’єднали до апарату штучної вентиляції легень. Весь час у лікарні з Іриною перебував її чоловік.

– Прибула до 4-го пологового і зателефонувала, що вона неподалік від мене. Їй сказали лягати в лікарню, але вона відмовилася.  Чому  так – не знаю і не розумію, – розповіла вона.

Тетяна додала, що жінка пізніше їй ще писала, що вона вдома і їй погано. 18 жовтня Ірина написала у соціальних мережах, що народила хлопчика. Після цього жінка вже не відповідала на повідомлення подруги.

У Ірини залишилися двоє дітей – донька Софія, яка вчиться у третьому класі, та новонароджений син. За дітьми доглядає батько, його сестра та мама померлої.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Біда – ближче, ніж здається. Народила сина і майже одразу померла від Covid-ускладнень