facebook

Лікарі назвали головний симптом коронавірусу у вакцинованих

Лікарі назвали головний симптом коронавірусу у вакцинованих


Число інфікованих людей, які раніше пройшли повний курс вакцинації від ковіда, зростає з кожним днем. Вони часто стають причиною нових спалахів, оскільки самі можуть не знати, що заражені.

Згідно з дослідженнями, зібраними додатком ZOE COVID Study, є лише один симптом Covid, який частіше зустрічається у повністю вакцинованих.
Медики зазначають, що зростання кількості випадків захворювання та смертності не означає, що вакцини не мають очікуваного ефекту, пише lenta.ua.
Нове дослідження, опубліковане в додатку ZOE COVID Study, в якому аналізуються думки мільйонів учасників, показує, що наявність двох або більше доз вакцини COVID-19 не лише значно знижує ризик зараження COVID-19, а й знижує ризики тяжкого перебігу хвороби.

Однак COVID-19 все ще може заразити вакцинованих людей.

Дослідження, проведене командою розробників програми ZOE COVID Study, показує, що найпоширеніші симптоми схожі на симптоми у нещеплених дорослих. Але ці симптоми легші, не виражені явно тому часто залишаються непоміченими.
Ось чому лікарі рекомендують звернути увагу на такий факт: чхання було єдиним симптомом, який найчастіше зустрічався у вакцинованих людей із COVID-19. Якщо він виявився у вас, медики рекомендують терміново зробити тест на ковід та обмежити всі контакти.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Лікарі назвали головний симптом коронавірусу у вакцинованих