facebook

Потрібна поголовна мобілізація: українців попередили про масштабний наступ – усе погано

В Україні не виключають нового наступу росії


Збройне протистояння України та росії може набрати нових обертів. Як повідомляється в телеграм-каналі FREEDOMUKRAINE, у кремлі зараз триває підготовка до нового великого наступу на фронті.

Згідно з повідомленням, наразі українські військові не так упевнено зможуть стримувати ворожий наступ, як це спостерігалося минулого разу. Щоб підвищити ефективність армії та мати можливість активно протистояти окупаційним військам, в Україні необхідно підвищити темпи мобілізації військовозобов’язаних громадян, а також побудувати надійнішу лінію оборони.

Стверджується, що Україна не встигла повністю зміцнити власні оборонні позиції, над чим потрібно було працювати раніше, а зараз військовослужбовцям залишається лише молитися, щоб не було занадто пізно.

Крім того, великі надії покладаються на новий контрнаступ Збройних Сил України, і в країні побоюються, що лінія фронту стане “новим кордоном”. На сьогодні є великі ризики цього сценарію і це стане найменш поганим варіантом для старту мирних переговорів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Варто зазначити, що у телеграм-каналі Центру протидії дезінформації попереджають про неправдиві дані про підготовку російських військ до наступу на Харків. Зокрема, така інформація є частиною російської кампанії із “пропаганди страху” серед українців.

За словами керівника ЦПД РНБО, лейтенанта Андрія Коваленка росія зараз не має достатнього ресурсу для наступу на Харків. “Всі їхні байки про готовність до оточення міста розраховані на внутрішню та зовнішню аудиторію і є частиною кампанії “пропаганда страху”, – наголосив Андрій Коваленко.

Водночас, ворожий ресурс дозволяє зараз вести тільки масові обстріли міста, але не готувати наступ, а будь-які припущення про це є лише розмовами. Крім того, за словами Андрія Коваленка, українські оборонні сили давно готові до всіх можливих загроз з боку росії.

“Розмови про 350 тисяч військових, яких вони хочуть набрати для цього завдання, загрози соловйова – поки що лише розмови. Це ІПСО. Зараз ворог здатний лише обстрілювати і тероризувати місто, і під цей терор він адаптує наративи про наступ, який неможливий. Але ворог завжди лякає наступами, користуючись обстрілами”, – наголосив керівник ЦПІ РНБО.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Потрібна поголовна мобілізація: українців попередили про масштабний наступ – усе погано