facebook

Освоєння Марсу та новий сюз великих країн: що передбачила Ванга на 2022 рік

Як відомо, баба Ванга (справжнє ім’я Вангелія Пандева Димитрова, у заміжжі Гуштерова), була болгарським містиком, ясновидячою і травницею. Сліпа з раннього дитинства, Гуштерова провела більшу частину свого життя в районі Рупіте в горах Кожух у Болгарії. З 2007 року англомовна сторінка Баби Ванги у Вікіпедії отримала понад 4 274 922 перегляди. Її біографія доступна 50 різними мовами у Вікіпедії (порівняно з 47 у 2019 році). Баба Ванга є 4-м за популярністю окультистом (з 5-го місця у 2019 році), 3-м за популярністю біографії з Північної Македонії (з 1-го місця у 2019 році) та найпопулярнішим македонським окультистом.

Баба Ванга найвідоміша тим, що передбачила теракти 11 вересня. Вона також передбачила, що 44 президент США буде афроамериканцем.

Землетруси та Covid-19
Баба Ванга, так званий балканський Нострадамус, передбачила спалах коронавірусу та Covid-19 у 1996 році, як це стверджує видання Кnow Іnsiders. Вважається, що сліпий містик багато років тому попереджала, що коронавірусна хвороба (Covid-19) “вразить усіх нас”.

Вангелія Пандева Гуштерова багатьма вважається головним авторитетом у Болгарії у сфері пророцтв та спілкування з духами. Кажуть, що перед своєю смертю у віці 84 років 1996 року Баба Ванга передбачила пандемію коронавірусу, яка розпочалася 2019 року в Китаї. А на сьогоднішній день вірус заразив понад 99,19 мільйонів людей у всьому світі і вбив близько 5 мільйонів людей.

Жінка, яка зустріла Бабу Вангу у 1990-х роках, повідомила новини про пророцтво. 73-річна Нешка Стефанова Робєва сказала, що дізналася про попередження про коронавірус незадовго до смерті Баби Ванги.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Цікаво також те, що Ванга передбачала, що 2021 року станеться величезна кількість руйнівних землетрусів. І її передбачення збулися. Вже станом на сьогоднішній день у світі налічують близько півтора десятка землетрусів, що сталися, магнітудою від 7 і вище, які забрали сотні життів.

Прогнози Ванги на 2022 рік
Послідовники Ванги стверджують, що ясновидеця робила кілька передбачень і на 2022 рік. Відомі шість таких передбачень.

1. Смертельний вірус, виявлений у льодовику. Льодовики тануть через глобальне потепління.

Вчені виявлять небезпечний вірус, який дуже швидко поширюватиметься, що призведе до загибелі людей та тварин.

Перевірка фактів.
Полярні крижані шапки тануть, і з 2033 по 2045 рівень океану підніметься. Вчені, які вивчають льодовиковий лід, виявили віруси віком майже 15000 років у двох зразках льоду, взятих з плато Тибету в Китаї в липні 2021 року. Результати, опубліковані 20 липня 2021 року у журналі Microbiome, можуть допомогти вченим зрозуміти, як віруси еволюціонували протягом століть. Для цього дослідження вчені також створили новий надчистий метод аналізу мікробів та вірусів у льоду, не забруднюючи його.

Дослідники визначили, що вік льоду становить майже 15 000 років, використовуючи поєднання традиційних та нових, нових методів датування цього крижаного ядра.

Коли вони проаналізували кригу, вони виявили генетичні коди 33 вірусів. Чотири із цих вірусів вже ідентифіковані науковою спільнотою. Але принаймні 28 із них – нові. Близько половини з них вижили

2. Інопланетні кораблі атакують Землю

Ми взаємодіятимемо з розумними істотами з інших планет. Кораблі прибульців атакують Землю, вони бомбитимуть міста та братимуть людей у полон.

3. З’явиться колонія на Марсі. Згодом вона дозволить планеті стати ядерною державою і вимагатиме незалежності від Землі (приблизно з 2170 по 2256 рік).

4. Сильний голод

Людство постраждає від сильного голоду через зміну клімату. Зрештою люди будуть їсти жуків, листя чи бруд. Те, що відбувається на всіх континентах, схоже на те, що ви бачите у фільмах жахів. Навала сарани з Африки торкнеться зернових земель і призведе до голоду населення, що також призведе до збройного конфлікту між країнами.

5. 2022 року з’являться віртуальні реальності, в яких ми можемо повністю загубитися.

Проведення часу в цих віртуальних реальностях може призвести до порушень пам’яті та навчання, а також може перетворити людей на справжні зомбі.

6. Ванга зробила дивну заяву про те, що дракон захопить планету.

Найдивнішим передбаченням Баби Ванги є те, що дракон захопить планету 2022 року.

Стверджується, що вона сказала: “Сильний дракон захопить людство. Три гіганти об’єднаються. У деяких людей будуть червоні гроші. Я бачу числа 100, 5 та багато нулів”.

З того часу перекладачі припустили, що “дракон” – це Китай. Трьома гігантами можуть бути Росія, Індія та Китай, а грошима можуть бути банкноти у 100 юанів та 5000 рублів, які мають червоний колір.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Освоєння Марсу та новий сюз великих країн: що передбачила Ванга на 2022 рік