facebook

Знущалися з дітей кілька років: у Черкасах садочок потрапив скандал

Знущалися з дітей кілька років: у Черкасах садочок потрапив скандал

Мама затравленого вихователями малюка звернулась зі скаргою до Черкаської міської ради

В одній з дошкільних установ міста Черкаси його працівники проводили систематичні знущання над малюками, які мали проблеми розвитку. Це підтвердила комісія з місцевих освітян, яка має підтвердження фактів булінгу. Про це інформує медіа “Вичерпно”.

Мама затравленого вихователями малюка звернулась  зі скаргою до Черкаської міської ради. Про це сказала заступниця мера Анастасія Чубіна.

За її словами,  в одній з груп є два вихователі, які до цього причетні. Одна з них написала заяву на звільнення, інша перебуває на лікарняному. Але винними себе вони не рахують ще й атмосфера  в дошкільній установі не радує.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Комісія, яку зібрали працівники відділу освіти Черкаської мерії, перевірила факти булінгу. Вони опитали батьків, організувавши анонімне опитування. Мами малюків, які водили їх сюди кілька років тому,  підтвердили, що таке тут вже було.

Мер міста Анатолій Бондаренко сказав, що всі матеріали комісії передадуть до органів прокуратури, аби  такі освітянки отримали покарання.

За його словами, деякі факти, на жаль, мають підтвердження. В своїх заявах батьки писали про знущання над дітками ще в 2018 році. Але чиновники їх ігнорували. Тому він дав доручення в юридичному аспекті оцінити таку роботу посадовців.  А прокуратуру — належно відреагувати на це, адже такі випадки не мають бути залишені без належної реакції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Знущалися з дітей кілька років: у Черкасах садочок потрапив скандал