facebook

На Полтавщині працівники дитсадка замотали дівчинці руки й ноги і заклеїли рот – щоб не плакала

На Полтавщині працівники дитсадка замотали дівчинці руки й ноги і заклеїли рот – щоб не плакала

На Полтавщині в одному з дитячих садочків Диканської громади вихователі знущались із 4-річної дівчинки. Під час тихої години дитині замотали скотчем руки і ноги, а потім ще й заклеїли рот – щоб вона не плакала.

Про насилля над маленькою вихованицею повідомив голова Полтавської облради Олександр Біленький на своїй сторінці у Facebook.

Олександр Біленький розповів, що йому повідомили про випадок знущання з дитини в одному з дитячих садочків у Диканській громаді.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Під час тихої години 4-річній дівчинці, аби вона не плакала, вихователі скотчем замотали руки та ноги, а потім ще й заклеїли рот– написав голова Полтавської облради.

Біленький звернувся до керівництва головного управління Нацполіції у Полтавській області, щоб вони перевірили факти та обставини інциденту.

І зазначив, що свідомо не вказує назву населеного пункту та імена як працівників, так і дитини – спочатку правоохоронці мають спочатку підтвердити або спростувати отриману ним інформацію.

“Не хочу, щоб ця історія замовчувалася, як це відбувалося неодноразово в інших випадках”, – пояснив голова облради, чому попри це все ж таки розповів про подію.

У ГУНП у Полтавській області сайту “Полтавщина” прокоментували, що вивчають оприлюднену Олександром Біленьким інформацію і за необхідності належним чином відреагують.

До Диканської громади належить селице міського типу Диканька та ще 57 сіл. За інформацією журналістів видання, інцидент стався у селі Стасі. А про подію голові облради написала сестра 4-річної дівчинки, вона вказала ім’я сестри та двох виховательок.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

На Полтавщині працівники дитсадка замотали дівчинці руки й ноги і заклеїли рот – щоб не плакала