facebook

Допоможіть сироті здійснити маленьку мрію

9-річний Юрчик зі Львова потребує допомоги, у дитини померли батьки. Хлопчик мешкає з бабусею, яка взяла над ним опікунство.

Про це повідомляє на своїй Facebook-сторінці волонтер Уляна Флишко, пишуть “Львівські новини”.
Хлопчик вчить уроки з допомогою бабусиного кнопкового телефону. Оскільки поки що жінка не має можливості придбати дитині сучасний гаджет.
Хлопчик залишився без тата і мами. А, відтак, опікунство над дитиною взяла його рідна бабуся. Юрчик – дуже хороша, лагідна, розумна дитина.

“З бабусею 9-річного Юрчика познайомилася нещодавно. Оформляючи документи також для опікунства, розговорились із пані Любою в коридорі однієї із установ. Жінка тоді коротко розповіла, що береться за опікунство онука, оскільки її син та невістка померли”, – повідомила Уляна Флишко.

Дитина, знаючи, що крім бабусі Люби в нього майже нікого немає, щоразу в зверненні називав її “Мамою”. Сама ж бабуся бідкається, що є деякі труднощі, які хоче якнайшвидше вирішити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Зокрема, вона готова піти на підробіток, але наразі чекає, поки зможе купити дитині телефон (смартфон) чи комп’ютер, щоби дитина мала змогу займатися з вчителем. А на цей час малюк вивчає уроки за допомогою кнопкового телефону своєї бабусі: та зідзвонюється з учителькою, яка, відповідно, проводить урок через гучномовець.

Також, однією з проблем яку потрібно вирішити перед настанням зими, це заміна старого вікна. Оскільки з настанням заморозків у кімнаті стає все холодніше.

Небайдужим, які хочуть підтримати Юрчика з бабусею:

Карачун Люба

4149499394139339

Також Юрчик написав листа до Святого Миколая, який уже взяли в опрацювання Помічники Чудотворця.

Якщо хтось бажає підтримати хлопчика-сироту і його бабусю, також можете зголошуватися.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Допоможіть сироті здійснити маленьку мрію