facebook

До дитсадка у Рівному сьогодні 4 рази викликали поліцію

До дитсадка у Рівному сьогодні 4 рази викликали поліцію

Сьогодні з рівненського дитсадка №17 “Вишенька” на лінію “102” надійшло кілька викликів. Як повідомили з прес-служби патрульної поліції Рівного, на місце виїздили кілька екіпажів. 

Два виклики стосувалися завдання тілесних ушкоджень, ще один – погроза фізичною розправою.

Патрульні відібрали заяви та пояснення і передадуть їх у міськвідділ ГУНП.

Перший виклик надійшов близько 15 години. Телефонувала працівниця дитсадка, яку штовхала та шарпала за одяг колега, котру відсторонили від роботи. В ході конфлікту заявниця впала і отримала тілесні ушкодження. Одразу за цим надійшов виклик щодо погрози фізичною розправою. Патрульні прибули за вказаною адресою, поспілкувалися з завідувачкою, яка телефонувала до поліції. З’ясували, що близько 13 години до закладу прийшла працівниця, яку відсторонили від роботи. Почала вчиняти конфлікт, шарпала завідувачку за одяг, пошкодила майно садка. Орієнтовна сума завданих збитків – 2000 грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом надійшов ще один виклик від працівників садка про конфлікт з колегою.

Як стало відомо, відсторонена від роботи вихователька теж телефонувала на лінію “102”, на її виклик виїздили працівники спецроти ГУНП, адже екіпажі патрульної поліції на той момент були зайняті. Із патрульними поліцейськими, які вже працювали на місці події, ця жінка відмовилася спілкуватися.

Наразі є інформація про те, що відсторонена працівниця дитячого садка відправилася до травмпункту “знімати побої”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

До дитсадка у Рівному сьогодні 4 рази викликали поліцію