facebook

З’явились подробиці щодо новонародженої дівчинки, яку підкинули на сходи львівського коледжу (Відео)

З’явились подробиці щодо новонародженої дівчинки, яку підкинули на сходи львівського коледжу

Львівщині до коледжу підкинули новонароджену дівчинку.

Голе немовля поклали в хустці на сходи навчального закладу, коли на вулиці було 0°C. На щастя, дитину вчасно помітили та забрали до лікарні.

Нагадаємо, 16 листопада, близько 10:30 год, у поліцію надійшла інформація про те, що в місті Новий Розділ на сходах коледжу, що на вулиці Степана Бандери, виявлено новонароджену дитину, — повідомили у Нацполіції Львівщини.

Охоронець політехнічного коледжу у Новому Роздолі здійснював обхід території коледжу на вул. Степана Бандери, 8 у центрі міста. Чоловік помітив невеликий згорток на сходах при вході до їдальні. Спершу подумав, що це сміття, але коли підійшов ближче, то помітив, що у великий шарф загорнене немовля. Дівчинка була живою. Чоловік одразу викликав швидку та поліцію.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та інші співробітники територіального підрозділу. Дівчинку госпіталізовано у лікарню, загрози її життю та здоров’ю нема.

Як повідомила заступниця головного лікаря Новороздільської міської лікарні Ольга Шелудько, дівчинку привезли до лікарні близько 11:00 працівники поліції. Її обстежили: маленька здорова, лише трохи переохолоджена.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З’явились подробиці щодо новонародженої дівчинки, яку підкинули на сходи львівського коледжу (Відео)