facebook

Переповнені коханням: Потап і Каменських в білосніжних образах

Пара на річницю весілля знову перетворилася на нареченого і наречену

Потап і Настя Каменських в суботу, 23 травня, відзначили річницю весілля. Правда, репер натякнув, що до масштабного одруження пара вже була сім’єю, закохані давно жили разом, але це ретельно приховували, але і кохання у їхніх серцях зародилася далеко не відразу. У якийсь момент продюсер виріши не бігти від своїх почуттів, і будь-якою ціною завоювати серце темпераментної красуні. Це у нього блискуче вийшло! Тепер Настя опублікувала щасливе відео з дому, на якому знову перетворилася в наречену в білосніжному вбранні, а поруч з нею красувався коханий чоловік у total white.

Так, ролик змонтований під новою пісню співачки “Спогади”. Настя в білосніжній сукні з великим декольте і піджаку в тон, а також білому обручі з розпущеним волоссям променисто посміхається, і цілує в губи коханого чоловіка. Потап не приховує щастя в очах, він вибрав для домашньої зйомки білосніжний бомбер, футболку і брюки в тон і танцює, ловлячи ритм і повторюючи мелодії.

“Нескінченне кохання”, – написала англійською співачка. Шанувальники не змогли стримати свого захвату, спостерігаючи за щасливою парою.

View this post on Instagram

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Endless love❤️ #nk #ценивоспоминания @realpotap

A post shared by NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux) on

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Переповнені коханням: Потап і Каменських в білосніжних образах