facebook

“Можливості у нас чудові”: Арестович заявив, що Україна завдасть удару по Москві у разі атаки на Київ

Радник глави Офісу президента Олексій Арестович прокоментував погрози Міноборони РФ знищити українські центри ухвалення рішень. За словами чиновника, у разі атаки Україна завдасть удару по Москві.

Про це він заявив в інтерв’ю російському правозахиснику Марку Фейгіну. Арестович наголосив, що Київ має “прекрасні” можливості для такої відповіді.

“Ми завжди до цього готові. Нехай летить, подивимося. Треба просто пам’ятати, що на будь-який постріл по наших органах управління у нас знайдеться своє різьблення. Можливості по Росії у нас прекрасні. Хочете ескалацію? Давайте!” – сказав радник.

Про що йдеться?

Напередодні представник російського Міноборони генерал-майор Ігор Конашенков заявив, що РФ знищить українські центри ухвалення рішень у разі “продовження спроб диверсій” на російській території.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Бачимо спроби диверсій та завдання ударів українськими військами по об’єктах на території Російської Федерації. Якщо такі випадки продовжаться, то збройними силами РФ будуть завдані удари по центрах ухвалення рішень, зокрема в Києві, від чого російська армія досі утримувалася”, – пригрозив військовий країни-агресора.

Як повідомляв OBOZREVATEL, українські захисники підірвали міст із російською технікою, яка прямувала до Ізюма. В результаті блискучої операції вдалося знищити бронеавтомобіль “Тигр”, КамАЗ та три “Урали”.

 

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Можливості у нас чудові”: Арестович заявив, що Україна завдасть удару по Москві у разі атаки на Київ