facebook

Страшна трагедія: хлопчика на смерть засипало землею на території старого заводу

Страшна трагедія: хлопчика на смерть засипало землею на території старого заводу

В Сумській області, в населеному пункті Лебедин, на території  колишнього заводу 12-річного школяра повністю засипало землею. Він загинув.  Про це інформує відділ комунікацій  ГУ ДСНС Сумщини.

За оприлюдненою  інформацією, працівників рятувальної служби  оперативно викликали в Лебедин. Саме там, на території заводу, що вже довгий час не працює, смертельно засипало землею неповнолітнього.

Про це сповістив знайому городянку  товариш покійного.

В Лебедин прибули рятувальники  з п’ятого державного пожежно-рятувального відділення.  На місці виритого котловану вони побачили залишки дитячого одягу. Представники рятувальної  служби  почали швидко розкопувати ґрунти й прокопавши в глибину 30 сантиметрів, знайшли тіло хлопчика, який не подавав ознак життя. Підлітку було 12 років, його працівники екстреної медичної допомоги  госпіталізували до місцевого медичного закладу. Але заходи реанімації вже не допомогли, дитину врятувати не вдалося.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як встановили працівники місцевої поліції,  підліток попав під смертоносну лаву ґрунту, коли шукав в котловані металолом.  Він прийшов туди разом зі своїм на рік старшим другом. Хлопці хотіли заробити грошей, тому ретельно шукали на території старий метал. Через великий зсув землі, один з них і опинився в смертоносній пастці.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 115 “Умисне вбивство” Кримінального кодексу України з відміткою “Нещасний випадок”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Страшна трагедія: хлопчика на смерть засипало землею на території старого заводу