facebook

Потерпіла злякалася “пророцтв” незнайомки й не помітила, як віддала їй усі заощадження, понад 170 тисяч гривень

На Тернопільщині шахрайка залякала дівчину “прокляттям” та ошукала її майже на 200 тисяч гривень

У Тернопільській області розшукують шахрайку, яка викрала у 21-річної дівчини понад 170 тис. грн, залякавши її смертельним “прокляттям”.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції області.

Потерпіла та зловмисниця зустрілися у Тернополі. Потім обидві поїхали на таксі до села Підгайчики, де мешкає жертва аферистки.

Дівчина сама привела до свого будинку незнайому жінку. Шахрайка заявила, що рідним потерпілої начебто загрожує смерть, адже на усі цінні речі сім’ї наклали “прокляття”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жертва отямилася лише увечері, хоча гроші зі схованки зникли ще до обіду. Потерпіла майже не пам’ятає деталей спілкування зі своєю “рятівницею”, а також не може згадати, як вона виглядала.

3 грудня дівчина звернулася до правоохоронців. Вона повідомила, що незнайомка винесла з її помешкання усі заощадження – 170 тис. грн.

“Під час оперативних заходів поліцейські отримали зображення з камери спостереження, проте обличчя зловмисниці на ньому не видно. Тому правоохоронці звертаються до всіх, хто міг бути свідком тієї події, надати інформацію, яка б допомогла встановити особу лиходійки”, – йдеться в повідомленні поліції.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Потерпіла злякалася “пророцтв” незнайомки й не помітила, як віддала їй усі заощадження, понад 170 тисяч гривень