facebook

“Війна через нас, вірус через них: переселенці з Донецька вразили своїм вчинком в Нових Санжарах

Переселенці з Донецька підтримали евакуйованих з Китаю українців, які перебувають на 14-денному карантині в Новосанжарському санаторії: привезли фрукти, напої, шоколад і печиво.

Про це повідомив журналіст Володимир Рунец в Facebook. “Приїхали переселенці з Донецька. Привезли все, що змогли”, – написав журналіст. “Нас вже звинувачували, що війна через нас. Цих людей звинуватять, що вірус яерез них”, – прокоментували переселенці. Журналіст додав, що переселенці відмовилися від інтерв’ю: просто розвантажили машину продуктів перед санаторієм і поїхали.

Приїхали переселенці з Донецька . Привезли все, що змогли."Нас уже обвиняли, что война из-за нас. Этих людей обвинят, что вирус из-за них".Від інтерв'ю відмовилися, розвантажили машину і поїхали.

Gepostet von Volodymyr Runets am Freitag, 21. Februar 2020

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, український телеведучий Роман Вінтонів, більш відомий як Майкл Щур, піддав жорсткій критиці дії українців, які заважали евакуації співвітчизників з Китаю в Нові Санжари, що на Полтавщині. Окремо чоловік зазначив, що серед евакуйорованних була і восьмирічна дитина.

Відповідний пост Майкл Щур розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“В одному з тих автобусів їхала 8-річна дитина. Вони кидали камінням по автобусах. Що відповісти дитині, якщо вона запитає« чим це розбило вікно автобуса? » і чому?” Що відповісти? Чисто емоційно, як батько, я дуже хочу, щоб прізвища затриманих сьогодні, тих, хто кидав каміння, були опубліковані “, – розповідає Вінтонів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Війна через нас, вірус через них: переселенці з Донецька вразили своїм вчинком в Нових Санжарах