facebook

Дружина Павлика подала до суду на колишню співака та зажадала компенсацію

Дружина Павлика подала до суду на колишню співака та зажадала компенсацію

Четверта дружина українського співака Віктора Павлика, блогер та концертний директор Катерина Репяхова подала заяву до суду на колишню дружину артиста Ларису Созаєву. 27-річна обраниця музиканта планує відсудити у екскоханої її чоловіка моральну компенсацію за те, що та назвала її “нахабною тварюкою“.

Про це Репяхова розповіла користувачам мережі Instagram у своїх тимчасових stories. Блогер повідомила, що подала позов до Дніпровського районного суду міста Києва.

“У мій день ангела бажаю собі ніколи не зустрічати поганих людей”, – написала Катерина.

Як вона раніше повідомляла у своєму профілі, усі гроші у разі перемоги підуть на благодійність. Про яку саме суму йдеться – наразі невідомо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 Ексдружина Павлика назвала Репяхову "тварюкою"

Нагадаємо, що раніше Лариса Созаєва записала відео-звернення до Репяхової, у якому назвала її “нешановною зухвалою тварюкою” та звинуватила у руйнуванні її сім’ї.

“Нешанована мною, Катя Репяхова. Ти шість років тому повела мого чоловіка. Він не хотів іти, але ти наполягла. Але справа не в цьому… Я рада, що він знайшов людину гідну собі. Ти дуже багато говориш неправди про мене, дуже сильно ревнуєш досі… У тебе істерика кожного разу, коли вимовляється моє ім’я. Я не маю жодного відношення до ботів у твоїх соцмережах. Дай мені спокій”, – звернулася Созаєва до нинішньої дружини Павлика.

Зазначимо, що Катерина також зверталася з чоловіком у кіберполіцію, оскільки її обліковий запис у соцмережі атакували боти. У цьому вона підозрювала Созаєву.

Про всі подробиці скандалу Репяхової та Созаєвої читайте у матеріалі OBOZREVATEL. “Війна” між нинішнім та колишнім подружжям триває вже не перший рік, проте зараз вона стала більш масштабною.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дружина Павлика подала до суду на колишню співака та зажадала компенсацію