facebook

Горе-мамочка, що вистрибнула з вікна, розповіла, чому задушила свою дитину

Горе-мамочка, що вистрибнула з вікна, розповіла, чому задушила свою дитину

36-річна харків’янка, яка 8 грудня задушила свою дворічну дитину та вистрибнула з четвертого поверху, заявила, що на такий крок пішла нібито через те, що у неї діагностували тяжке захворювання. Вона вирішила, що оскільки виховує сина одна, то про нього ніхто не попіклується.

Про це вона сказала у розмові зі слідчими, розповів Дмитро Чубенко, речник прокуратури області, на брифінгу, передає видання “Суспільне”. За його словами, жінка не перебуває на психіатричному обліку і проживає зі своїм батьком.

Йому 66 років. Чоловік у момент трагедії був вдома, але не чув, що відбувається.

Причиною спроби самогубства харків’янка назвала те, що лікарі поставили їй тяжкий діагноз. А дитину вирішила вбити, бо нібито вирішила, що ніхто не зможе піклуватися про сина так, як вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За словами Чубенка, поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 (“Умисне вбивство”). Жінці загрожує до 15 років позбавлення волі.

Зазначимо, що раніше заступниця мера Харкова Світлана Горбунова-Рубан повідомила, що жінка має невиліковну хворобу. Вона застосовувала медичні препарати, нібито це могло стати причиною її вчинку. Однак раніше, за її словами, жодних скарг на родину не надходило.

Нагадаємо: трагедія трапилася за адресою вул. Академіка Павлова, 132-В. Підозрювана задушила свого 2-річного сина. Попередньо, для цього вона використала пояс від халата. Потім вона вистрибнула з вікна 4-го поверху, намагаючись накласти на себе руки, однак залишилася живою й викликала правоохоронців.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Горе-мамочка, що вистрибнула з вікна, розповіла, чому задушила свою дитину