facebook

Цінники можуть не збігатися: українців попередили про масові обрахунки на касах супермаркетів

Цінники можуть не збігатися: українців попередили про масові обрахунки на касах супермаркетів

В останні дні грудня та на початку січня в супермаркетах можливий масовий обрахунок на касах. Це пов’язано з тим, що персонал магазинів часто так святкує Новий рік, що забуває міняти цінники з акцій на звичайні.

Про це в ексклюзивному бліцінтерв’ю OBOZREVATEL розповів виконавчий директор Спілки споживачів України Максим Несміянов. “У багатьох супермаркетах персонал починає капітально пиячити за три дні до Нового року, там починається просто дурдом”, – заявив він.

За словами експерта, у передноворічні дні та відразу після Нового року продажі в супермаркетах стрімко зростають. Обіг може збільшитись у 3-4 рази порівняно зі звичайним обсягом.

Найчастіше в супермаркетах проходять передсвяткові акції, товари продають із великими знижками, але через велике навантаження на співробітників та людський фактор часто буває так, що після закінчення акцій цінники у торговому залі залишаються колишніми.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Цінники в магазині ніхто не оновлює. Потрібно бути готовим до того, що вони можуть не збігтися з ціною, яку пробивають на касі. Цінники залишаються зі старими акціями”, – попередив Несміянов.

“У такому разі потрібно кликати адміністратора, повідомляти, що така історія, нехай повертають різницю. Не хочуть – нехай викликають поліцію за фактом обрахунку на касі“, – порекомендував він.

Як писав OBOZREVATEL, раніше експерти попередили, що напередодні Нового року можуть подорожчати продукти, які традиційно використовуються для новорічних застіль. Причина – підвищений попит на них.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Цінники можуть не збігатися: українців попередили про масові обрахунки на касах супермаркетів