facebook

Малюк задихнувся від диму, поки мами не було вдома: подробиці трагедії

Малюк задихнувся від диму, поки мами не було вдома: подробиці трагедії на Буковині

У Чернівецькій області 18-річна мати залишила двох маленьких дітей удома без нагляду та пішла по молоко. Але її вчинок обернувся трагедією – у будинку виникло задимлення і 10-місячний малюк задихнувся. Старшому сину, якому лише 2 роки, разом із мамою тимчасово дала притулок їхня родичка.

Місцеві жителі кажуть, що ця сім’я живе бідно, і іноді там відбуваються такі скандали, що навіть доводиться викликати поліцію. А сама мати вже встигла потрапити на олівець соціальної служби.

Докладніше про це читайте в матеріалі OBOZREVATEL.

Дитина загинула, доки мама ходила до сусідів

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Трагедія сталася в маленькому містечку Сторожинець 8 грудня, коли 18-річна Ніколетта Бурачук залишила вдома двох малюків. Старшому синові виповнилося два роки, а молодшому було лише 10 місяців.

Поки мати ходила до сусідів по молоко, старша дитина відкрила піч. Рятувальники припустили, що звідти випало вугілля, яке потрапило саме на складені біля печі дрова – вони й почали диміти.

Літня кухня, де були малюки, наповнилася димом. Старша дитина злякалася, вибігла в іншу кімнату і сховалась. А ось молодший був у візку, він загинув – задихнувся від чадного диму.

Бідна, їй важко жити”

Мешканці сусідніх будинків кажуть, що ця родина є дуже бідною. Ніколетта живе з цивільним чоловіком і чекає від нього вже третю дитину. Пара іноді дуже скандалить, нещодавно до них навіть приїжджала поліція.

Після трагедії Ніколетту зі старшим сином привезли до лікарні, але вона його не доглядала. Про це розповіла одна з мам, чия дитина лежала у цьому ж відділенні.

“Він і з ліжка падав, і в коридорі роздягнений бігав. Їй хоч би що. На зауваження медсестри вона відреагувала грубою лайкою”, – каже жінка.

Проте близькі, навпаки, запевняють, що Ніколетта – сумлінна мама і доглядає дітей. Вона бідна, їй важко жити. Але незважаючи на це, вона дітей годує, пере, у неї завжди є для них їжа. У будинку є дрова для грубки. Вона того дня побігла не гуляти, а по молоко для дитини, тому що його вдома не виявилося. Ось і сталося таке горе”, – каже родичка сім’ї.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Малюк задихнувся від диму, поки мами не було вдома: подробиці трагедії