facebook

Через відверту сукню на прийомі в міській раді молода юристка отримала шквал критики (ФОТО)

Під час візиту заступника міністра освіти й науки України Ігоря Гарбарука до міського голови Львова Андрія Садового на зустрічі була присутня молода симпатична дівчина. Здавалося б, нічого особливого, проте одяг, у якому вона була, в соцмережах не оцінили і вилили на дівчину тонни бруду.

Сукня із відвертим декольте на офіційній зустрічі обурила багатьох українців.

Дівчиною із світлин виявилася 27-річна юристка Христина Тишкун. Вона сама виклала фото у своєму Instagram-акаунті, але після хвилі критики, щодо її вбрання, вона закрила свою сторінку, пише “РБК”.

У Facebook шеф-редактор порталу “Освітня політика” Віктор Громовий опублікував знімок Христини, ще до закриття облікового запису.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Які проблеми освіти та енергоефективності сьогодні вранці жваво обговорюють у славному місті Лева?! Правильно: хто ця дама з хрестиком і чому ті хлопаки мають такі кислі писки”, – написав він.

Також ще до закриття своєї сторінки вона у коментарях відповіла на хвилю хейту у свою сторону: “А до міської ради треба вибирати вбрання? Я думала, що кожен одягається так, як йому подобається, зручно, комфортно”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Через відверту сукню на прийомі в міській раді молода юристка отримала шквал критики (ФОТО)