facebook

Не викидайте ці речі, аби не накликати бідність і сварки: народні прикмети та забобони

Не викидайте ці речі, аби не накликати бідність і сварки: народні прикмети та забобони

Будьте уважні, коли збираєтесь відправити їх у смітник

Сучасні люди не такі забобонні, однак наші предки вірили,що краще деякі речі віддати іншим, ніж викинути як непотріб.

Хліб

З давніх давен хліб вважається священним продуктом. Він усьому голова. Тож, якщо у вас хліб зачерствів, віддайте домашнім тваринам або птахам у годівничку. Згадайте, голодомори, коли крихта хліба була на вагу золота, тож таким зневажливим ставленням ви можете накликати на себе голод та бідність.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Біблія та ікони

Якщо ви переїжджаєте чи вирішили зробити ремонт, та не маєте місця, куди сховати чи віддати релігійні книги та атрибутику. Старі ікони, хрестики, Біблію передавайте з покоління в покоління, а якщо їх десь знайшли, то принесіть краще до церкви.

Весільна фата

Це дуже індивідуальна річ, тож передавати у спадок не дозволяється. Якщо ви вирішили звільнити місце в шафі, то рекомендують спалити фату тільки у разі   розлучення або смерті когось із подружжя.

 Годинник

Не можна викидати працюючий годинник, таким чином ви віддаєте свій життєвий час. Такі дії можуть спровокувати сварки у родині та бідність. Тому аби уникнути проблем, годинник розбирайте на деталі, перед тим, як віднести його у смітник.

Фотографії

Не рекомендують розривати або викидати фото із зображенням людини, оскільки ви руйнуєте її захисну ауру. Фото в свою чергу зберігає у собі енергетику того, хто на ньому зображений. Хочете позбутися світлини – спаліть її.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не викидайте ці речі, аби не накликати бідність і сварки: народні прикмети та забобони