facebook

Україну накриє хвиля снігопадів: карта погоди та точна дата

Україну накриє хвиля снігопадів: карта погоди та точна дата

Наприкінці тижня Україну накриють сильні снігопади. Протягом ночі снігові хмари захоплять майже всю країну, а потім підуть на схід.

Про це свідчать дані метеорологічного радара VentuSky.

Ближче до вечора у суботу, 8 січня, на територію України з Європи прорветься атмосферний фронт, який принесе сніг на Буковину та Тернопільську область.

За даними радара, до 20:00 опади дістануться Києва через Житомирську область. А вже до 23.00 сніг сипатиме у Чернівецькій, Львівській, Рівненській, Хмельницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Черкаській, Миколаївській та Одеській областях.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У неділю, 9 січня, атмосферний фронт просунеться, захопивши Сумську, Кіровоградську та Дніпропетровську області. При цьому регіони, де опади розпочалися ще у суботу, продовжать накривати снігопади.

О 8:00 опади очікуються й на Полтавщині. А ближче до полудня продовжить сніжити лише над смугою, розташованою від Миколаєва до Сум.

Потім атмосферний фронт переміститься у східні, північно-східні та частину центральних регіонів, а надвечір поступово піде з України на схід.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Україну накриє хвиля снігопадів: карта погоди та точна дата