facebook

Українська команда вразила журі шоу America’s Got Talent

До складу журі увійшли супермодель Хайді Клум, співачка Мел Бі, актор Хоуі Мендела і продюсер America’s Got Talent Саймон Коуелл.

На шоу America’s Got Talent українська команда на чолі з хореографом Костянтином Томільченком і режисером Олександром Братковським вразила журі. Виступ отримав одноголосне “так”.

До складу журі увійшли супермодель Хайді Клум, співачка Мел Бі, актор Хоуі Мендела і продюсер America’s Got Talent Саймон Коуелл. Всі вони відзначили оригінальність, актуальність і використання новітніх технологій в номері.
За сюжетом виступу герой потрапляє в віртуальну реальність. На початку подорож здається веселою прогулянкою, але помилка системи перетворює події в динамічну гонку на виживання. Над номером працювали команди Front Pictures, Red Rabbit Entertainment (хореограф Костянтин Томільченко і режисер Олександр Братковський) і компанія PROFI LTD.

 Нагадаємо, перший у світі домашній соціальний робот Джибо визнаний кращим винаходом 2017 року за версією журналу Time. У команду його розробників увійшли і українські програмістиХарківськіфахівці створили сервер, який зберігає дані Джибо.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Українська команда вразила журі шоу America’s Got Talent