facebook

Вчені назвали незвичайну причину жіночих зрад

Автор дослідження заявила, що це відкриття стало для неї повною несподіванкою.

Жінки зраджують своїм чоловікам у прагненні врятувати шлюб. Це з’ясували вчені університету штату Міссурі. 

Дослідження проводила професор Алісія Уокер, яка разом з колегами протягом року опитувала невірних дружин і оприлюднила результати свого дослідження в новій книзі The Secret Lives of Cheating Wives.

У дослідженні Уокер брали участь жінки у віці від 24 до 65 років, які зраджували своїм чоловікам і були активними користувачками сайту знайомств Ashley Madison для пошуку партнера для подружньої зради. Опитування показало, що в більшості випадків на зраду жінок штовхає любов до свого чоловіка і бажання уникнути розлучення шляхом задоволення своїх сексуальних потреб.

“Більше, ніж половина опитаних мною жінок зізналася, що в їх стосунках з чоловіком їм не вистачає сексу або вони не відчувають оргазму, в результаті чого шукають пристрасть “на стороні”. Також мені вдалося з’ясувати, що більшість з невірних дружин не хочуть розлучатися зі своїми чоловіками і стверджують, що люблять їх”, – зазначила Уокер.

Автор дослідження також додала, що це відкриття стало для неї повною несподіванкою.

“Для них це було не спонтанне рішення. Вони перебували в пошуку оргазму, а не партнера для життя. Вони зраджували, щоб зберегти, а не зруйнувати свій шлюб. Таким чином, можна констатувати, що всі ці жінки хотіли задовольнити виключно свої фізичні потреби і отримати те, що їм не можуть дати їх чоловіки”, – підсумувала вона.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вчені назвали незвичайну причину жіночих зрад