facebook

Вагітність малолітньої доньки вважала ганьбою, тому сказала, що знайшла немовля на смітнику

Вагітність малолітньої доньки вважала ганьбою, тому сказала, що знайшла немовля на смітнику

Закарпатті жінка зателефонувала до “швидкої” і повідомила, що знайшла новонароджену дитину в смітник, повідомляє vidverto.

Медики та поліція, що прибули на виклик, помітили, що жінка нервується, а в свідченнях плутається. Зрештою, зізналась – історію вигадала, аби приховати вагітність 16-річної доньки, бо боялася осуду сусідів.

Фельдшерка Яна Бровді й досі шокована від попередньої робочої зміни. Жінка їхала швидкою до новонародженої дитини, яку нібито знайшли на смітнику. «Ми прийшли до них на виклик, дитина вже була одягнена… ползунки, памперс, все було на ній», – розповідає фельдшерка.

37-річна жінка, що викликала медиків, сказала їм, що знайшла дитину у картонній коробці неподалік власного будинку і принесла додому. «Кажу, я чула, що ваша дочка вагітна була, а мама каже, це не правда. Потім прийшла поліція, почали її питати, але вона нічого… мовчала», – додає Яна Бровдій.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

За дві години розпитувань все ж зізналася, що історію зі смітником вигадала, а насправді – вона бабуся новонародженої дитини, але вагітність 16-річної доньки вважала ганьбою. Сусіди ж, як це зазвичай буває, знали про все.

«Ця друга сусідка моя каже: «Ірино, та скільки вже носить?» Всі кажуть «вагітна», а постійно ховається», – розповідає сусідка.

Зараз 16-річна породілля разом з дитиною в пологовому відділенні Іршавської лікарні, як стало відомо ТСН сюди навідується і 22-річний батько немовляти. Але зустрітися з молодою мамою особисто журналістам не дозволили, бо новоспечена бабуся категорично проти.

Мати разом із дитиною почуваються добре. «На обліку ця породілля не перебувала, нічого про неї не відомо було, що вона вагітна. Мати це приховувала. Народила вона вдома дитинку живу, доношену вагою 2 кг 550 грам», – каже акушер-гінеколог Антон Горзов.

Своє немовля молода мати назвала Марійкою. Чи буде дитина з нею, чи потрапить у будинок малюка, це питання вирішуватиме служба у справах дітей. У поліції відкрили кримінальне провадження. Йдеться про зносини з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку. Молодому батькові загрожує до 5 років позбавлення волі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вагітність малолітньої доньки вважала ганьбою, тому сказала, що знайшла немовля на смітнику