facebook

За тисячу Зеленського українці зможуть купити ліки, але чи усі, які обмеження від уряду…

Які ліки українці зможуть купити в аптеці на “тисячу Зеленського“

Уряд України дозволив вакцинованим громадянам витратити “ковідну тисячу” на покупку ліків в аптеках. Стало відомо, коли нові можливості програми “єПідтримка” набудуть чинності.

З понеділка, 24 січня 2022 року, в Україні громадянам, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу, дозволяти витратити “тисячу Зеленського” на придбання лікарських засобів в аптеках. Але є ціла низка нюансів. Компенсацію за вакцинацію зможуть витратити лише люди, які досягли 60-річного віку.

Літнім українцям дозволили купити за отримані через додаток “Дія” кошти ліки. В аптеках стверджують, що жодних обмежень від уряду поки що не надходило. Це означає, що українці зможуть витратити “ковідну тисячу” на будь-які види медпрепаратів та товарів. Наприклад, можна купити тонометр або градусник, шприци, системи для крапельниць тощо.

У прес-службі порталу “Дія” додали, що особам старше 60 років не потрібно буде робити жодних додаткових дій, щоб витратити “тисячу Зеленського” на ліки. Крім того, не має значення, коли саме людина оформила віртуальну картку “єПідтримка”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Банківська система автоматично перевірить вік та наявність зеленого сертифіката про вакцинацію, після чого пропустить або заблокує (якщо зазначені умови не були виконані) платіж.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

За тисячу Зеленського українці зможуть купити ліки, але чи усі, які обмеження від уряду…