facebook

Нічні морози, штормовий вітер та тимчасове потепління: які сюрпризи готує погода найближчими днями

27 січня очікується морозна погода, місцями мокрий сніг та поривчастий вітер.

В Україні найближчої доби утримається морозна погода. Лише у західних регіонах вдень синоптики обіцяють плюсову температуру.

За даними Укргідрометцентру, у четвер, 27 січня, у західних, вдень також у північних та місцями центральних областях очікується невеликий мокрий сніг, на заході — з дощем. На дорогах подекуди ожеледиця. На сході та півдні без істотних опадів. Температура повітря вночі -6…-7°C, вдень -1…+1°C.

На заході вдень сніг, місцями з дощем. Температура повітря вночі -2…-4°C, вдень 0…+2°C. Вітер західний, північно-західний, 7-12 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На півночі та центі країни вдень місцями сніг, температура повітря вночі -5…-7°C, вдень 0…-2°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. На дорогах подекуди ожеледиця.

На сході та півдні України без істотних опадів. Найнижча температура повітря очікується у східній частині — вночі -8…-10°C, вдень -4…-6°C. На півдні та в Криму вночі -3…-5°C, вдень 0…-2°C.

Як повідомляє сайт Gismeteo.ua, у Києві 27 січня ніч прогнозують до -11°C, вдень близько 0°C. Вдень буде йти сніг і мокрий сніг, на дорогах ожеледиця. У п’ятницю у столиці потеплішає, очікується мокрий сніг, вночі 0°C, вдень до +2°C.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Нічні морози, штормовий вітер та тимчасове потепління: які сюрпризи готує погода найближчими днями