facebook

Були випадки дідівщини: нові подробиці про розстріл нацгвардійців на “Південмаші”

Були випадки дідівщини: нові подробиці про розстріл нацгвардійців на “Південмаші”

У військовій частині одного з солдатів навіть побили до смерті

У підрозділі військової частини, де проходив термінову службу Артемій Рябчук, який скоїв масовий розстріл своїх товаришів по службі в Дніпрі, були зафіксовані випадки дідівщини. Одного із солдатів навіть побили до смерті.

Деталі

Депутат Верховної Ради та член Комітету з питань правоохоронної діяльності Юлія Яцик розповіла, що у підрозділі військової частини, де проходив термінову службу Артемій Рябчук, неодноразово відбувалися трагедії, пов’язані з солдатами.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Яцик поділилася:

Мені стало відомо про завдання важких тілесних ушкоджень військовому. З переломами ребер, відбиванням внутрішніх органів. Внаслідок яких, на жаль, цей військовий помер

Яцик зазначила, що зараз слідство як одна з причин стрілянини Артемія Рябчука розглядає його цькування серед товаришів по службі. Вона додала:

Керівництво не тільки не відреагувало на скаргу терміновика, а й почало його цькувати, називати стукачем, донощиком. Свою образу Рябчук зберігав у собі та чекав на момент, доки йому видадуть зброю

Крім цього у військовій частині у 2018 році два солдати-строковики скоїли самогубство. Про це розповів журналістам Командувач Нацгвардією Микола Балан, який нещодавно подав у відставку.

Нагадаємо, що стрілок з Дніпра розповів поліцейським, як розстрілював нацгвардійців. Артемій Рябчук розповів правоохоронцям хронологію своїх дій на заводі “Південмаш”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Були випадки дідівщини: нові подробиці про розстріл нацгвардійців на “Південмаші”