facebook

Видавала себе за чоловіка і “розвела” на 300 тисяч гривень і будинок: жінка закрутила віртуальний роман зі знайомою

Шахрайка підзаробила на довірливій знайомій, яка шукала стосунків.

У Києві жінка видавала себе за чоловіка та закрутила онлайн-роман зі знайомою та виманила у останньої майже 300 тисяч гривень і приватний будинок.

Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду м. Києва.

Жертва і обвинувачена познайомилися у 2017 році. Жінка саме розлучилася з чоловіком, а її нова подруга запропонувала познайомити її зі своїми 50-річним самотнім знайомим, який теж шукав кохання. Постраждала погодилася.

Як виявилося, жодного чоловіка не було. Шахрайка взяла телефон у доньки, придбала стартовий пакет одного з операторів, знайшла фото симпатичного чоловіка в Інтернеті і почала засипати постраждалу смсками. Пізніше “чоловік” повідомив, що за станом здоров’я не може продовжувати спілкування, а на лікування йому необхідні 150 тисяч доларів США.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Жертва такої суми не мала, тож узяла кредит, а картку віддала шахрайці, яка витратила половину грошей, а потім випадково загубила картку і попросила зробити нову. Далі зловмисниця попросила перевести гроші на лікування до Житомира й дала реквізити нібито медсестри, щоб вона передала кошти пацієнтові.

Зрештою аферистка заволоділа 284 тисячами гривень, а також підробила договір купівлі-продажу будинку, який належав жертві та її колишньому чоловікові. Нерухомість продали за 950 тисяч гривень.

Шахрайку вироком Шевченківського районного суду Києва визнано винною у скоєні злочину і засуджено до 4 років позбавлення волі. Також вона має повернути потерпілій 284 тисячі гривень, а її колишньому чоловікові виплатити 475 тисяч гривень (половину вартості будинку). Договір купівлі-продажу, згідно вироком Дарницького суду, визнали недійсним.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Видавала себе за чоловіка і “розвела” на 300 тисяч гривень і будинок: жінка закрутила віртуальний роман зі знайомою