facebook

Арахамія засумнівався в тому, хто першим почав кривавий бій на Донбасі

Глава парламентської фракції “Слуги народу” Давид Арахамія у розпал полеміки з опонентами в кулуарах Верховної Ради заявив, що у нього немає достовірної інформації, хто саме почав наступ поблизу Золотого 18 лютого.

“Зараз ніхто не має достовірної інформації, як це почалося, хто конкретно наступав, з якого боку, які формування брали в цьому участь”, – сказав він. Відео з його заявою з’явилося в мережі (щоб подивитися, доскрольте сторінку до кінця).

Журналісти відразу поставили Арахамії уточнювальне запитання, чи вважає він, що вогонь першими могли відкрити українські військовослужбовці, на що той відповів:

“Звісно, зрозуміло, з якого воно боку. Ми маємо на увазі… Які у нас втрати, як це все почалося, які були наші дії, які були їхні дії та інше. Тобто не можна давати таких оцінок, які ви мені транслюєте”.

Як повідомляв OBOZREVATEL, вранці 18 лютого озброєні формування Російської Федерації пішли в атаку на Донбасі. Внаслідок бою, який тривав біля Золотого, Збройні сили України зазнали важких втрат.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Арахамія засумнівався в тому, хто першим почав кривавий бій на Донбасі