facebook

Ректор КНУ потрапив у сексуальний скандал – у чому звинувачують Володимира Бугрова. Фото переписки

Ректор КНУ потрапив у сексуальний скандал – у чому звинувачують Володимира Бугрова


Разом із ним фігурантом брудної історії став директор бібліотеки Максимовича.

Студентську громадськість столиці стрясає скандал – його фігурантом став ректор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка Володимир Бугров, якого призначили на цю посаду наприкінці квітня 2021 року. Керівника головного вишу країни звинувачують у тому, що він вступав у інтимне листування зі студентками та працівницями університету, а також зустрічався з ними. Про це пише “Сегодня”.

Так, наприкінці січня у соцмережах почали розповсюджувати файли, в яких міститься нібито листування Бугрова зі студентками та працівницями навчального закладу. Відповідні файли можна переглянути за посиланням.

В одному з Telegram-каналів повідомляють, що джерела в адміністрації університету, Міносвіти та правоохоронних органах підтвердили справжність текстів.

Також через цей скандал у Telegram створили відповідний канал.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також стало відомо , що директор бібліотеки Максимовича, яка є підрозділом КНУ, Олег Сербін освідчувався у коханні неповнолітній 16-річній студентці.

Тим часом на своїй сторінці у Facebook Володимир Бугров пише, що сьогодні настали критичні часи, коли суспільство має об’єднуватися для стійкості перед зовнішніми загрозами:

«…Дехто використовує для брудної інформаційної атаки на нашу alma mater. За відбиття численних намагань рейдерського захоплення університетського майна, зокрема – землі, за послідовний курс нової команди ректорату на (незручні для когось) зміни у ключових сферах діяльності університету я та мої колеги зазнають спроб зламування акаунтів, електронних пошт – з метою подальшої фальсифікації повідомлень листування. Так і народжуються «снігирі», за допомогою яких, на превеликий жаль, атакують людей навколо мене», – пояснив ректор.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ректор КНУ потрапив у сексуальний скандал – у чому звинувачують Володимира Бугрова. Фото переписки