facebook

Чи врятують хлопчика: кілька днів поспіль з колодязя визволяють 5-річну дитину

Глибина перевищує понад 30 метрів.

У Марокко вже четвертий день поспіль намагаються докопатися до 5-річного хлопчика, який провалився в надвузьке провалля. Натепер залишилося менше двох метрів, але ця відстань найкритичніша: може статися зсув ґрунту.

Про рятувальну операцію розповіли у ТСН.19:30 за 5 лютого.

До кінця рятувальної спецоперації залишаються лічені метри. Рятувальники от-от дістануться 5-річного Раяна, який упав у колодязь у Марокко чотири дні тому. Попри втому, команда не припиняла роботу ні вдень, ані вночі. Працювати їм доводиться вкрай обережно, бо піщано-кам’яний ґрунт може обвалитися будь-якої миті.

Ширина отвору лише 25- сантиметрів, а от глибина – 32-ва метри. Оскільки розширювати яму було вкрай небезпечно, з боку бульдозерами копають траншею. Медична команда з гелікоптером чатує, аби будь-якої миті забрати хлопця до лікарні. Чатують і моляться біля входу в провалля сотні небайдужих людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Родичі Раяна не втрачають надії побачити хлопчика живим. “Вони увімкнули світло на камері телефону і кинули його вниз. Так вони виявили, що дитина все ще там. Вона усе ще говорить. Я сам його чув. Він благав нас урятувати його”, – каже кузен батька хлопчика Мохамад Орам.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Чи врятують хлопчика: кілька днів поспіль з колодязя визволяють 5-річну дитину