facebook

“Важкі ураження внутрішніх органів і страждання, лише цей аналіз може запобігти трагедії”: лікар про штам “Омікрон”

Штам “Омікрон” стрімко поширюється Україною, викликаючи жахливі наслідки у інфікованих, вірус надзвичайно заразний і дивує медиків щораз новішими та підступнішими симптомами. Також лікарі повідомляють про аналізи, які необхідно обов’язково робити у певні дні протікання недуги, щоб розпізнати загрозу та вчасно відвернути біду, яка насувається.

Вчасне реагування здатне відвернути найгірший із можливих розвитків подій, а також позбавити хворого можливих важких уражень внутрішніх органів. Лікарі застерігають від помилок, які схильні робити інфіковані, дуже сильно погіршуючи свій стан і загальний стан здоров’я.

Лікар Тарас Жиравецький у своєму Telegram-каналі повідомив про те, які невідкладні аналізи слід робити інфікованому, щоб уникнути трагедії.

“Високий ЦРб (ц-реактивний білок) при ковіді.

Якщо у вас ковід вперше, бажано зробити цей аналіз на 6-7 день.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо він високий, потрібен антибіотик. Якщо він менше 5 одиниць, не потрібен антибіотик.

Якщо ви захворіли вдруге бажано зробити црб на 3-4 день захворювання. Якщо він вище норми потрібен антибіотик, якщо в нормі не потрібно приймати антибіотик.

Все просто, і не потрібно ускладнювати трактування аналізу, який давно використовується в медичній практиці”,- ідеться у повідомленні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Важкі ураження внутрішніх органів і страждання, лише цей аналіз може запобігти трагедії”: лікар про штам “Омікрон”