facebook

У неділю – магічна дата для доленосних змін: чого чекати

Післязавтра настає магічна дата – 20.02.2022. Астрологиня Марина Скаді стверджує, що такий набір цифр у даті несе особливу енергетику, що сприятиме духовним перетворенням, а також зародженню міцних стосунків.

Вона додає, що все задумане 02.02.2022 тепер починає втілюватись у реальність. ТСН зазанчає, що у лютому три важливі дати (02.02.2022, 20.02.2022, 22.02. 2022), які можуть вплинути на життя людини, принести доленосні зміни.

Основа, фундамент 2022 – це три двійки, які в сумі дають число шість. Ключове значення цифри 6 – “суспільство”. Шість може врівноважити протиріччя активних та пасивних складybrsd. Три двійки у складі шістки посилюють позитивний потенціал року, а дата – 20.02 – робить день гармонійним, сприятливим для взаємин, створення структури, партнерства, договорів. Шістка об’єднує два трикутники, які уособлюють чоловічий та жіночий початок.

20.02.2022 – сприятливий час для шлюбу та офіційних союзів. Цього дня Місяць у Терезах, Венера і Марс у поєднанні, що сприяє довгим, міцним взаєминам. Це 20-й місячний день, дуже серйозний та цікавий: час духовного перетворення, подолання сумнівів, пізнання законів Всесвіту.

На стадії 20 вперше на ЯНську, першу позицію двозначного числа виходить пасивна, ІНЬська двійка. Як невіддільне і пов’язане зі змінами в першому числі, зміна в другому числі так само відбувається через оновлення – тепер на цій позиції нуль 0 – як ідеальна гармонія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сума всіх чисел дати 20.02.2022 – десять (10), що символізує завершення етапу розвитку системи у низці простих стадій – однозначних чисел. Наповненість та цілісність своєю масою, обсягом та значимістю, перевернула перебіг розвитку подій. А вже цей процес призводить до необхідності після завершення певного етапу рухатися далі, починаючи багато в чому спочатку – після одиниці знову нуль. У цій даті є все: імпульс (1) + інтуїція (2) + взаємодія (3) + матеріал (4) = 10.

Стадія 20 – це перехід через кордон, деяке випробування, потребує максимального розвитку, дозрівання у системі – і зовнішньому (10) і внутрішньому (10) плані. 10 + 10 = 20. Пройшовши таке випробування, система у своєму розвитку отримує певний допуск до майбутнього завершення, закруглення та закінчення певного циклу. Але після цього обов’язково почнеться новий етап, якісніший і гармонійніший.

Це початок ще зовсім ясно представляється у майбутньому. Але дата 20.02.2022 – доленосна, яка змінює повністю весь спектр складових етапів, частин будь-якої системи.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У неділю – магічна дата для доленосних змін: чого чекати