facebook

“Україна – не Чечня, а Путін – примхливий дід”: Казанський пояснив, чому не буде вторгнення Росії

“Україна – не Чечня, а Путін – примхливий дід”: Казанський пояснив, чому не буде вторгнення Росії

Президент Росії Володимир Путін перекинув війська до українського кордону, оскільки хотів привернути увагу до своєї персони, адже йому набридло бути у політичній ізоляції. Водночас він усвідомив, що Україна – велика країна, не порівнянна з Чечнею, і її багатомільйонне населення готове стати на захист своєї держави.

Про це заявив член української делегації у Тристоронній контактній групі Денис Казанський в ефірі “24 каналу”. На його думку, вторгнення в Україну лідер РФ не хоче (щоб подивитися відео, доскрольте новину до кінця).

Казанський зазначив, що глава Кремля розуміє, що ситуація в Україні, яка склалася нині, зовсім інша, ніж була у 2014 році. А тих військ, які Путін стягнув до кордонів нашої держави, недостатньо, щоб захопити таку країну, як Україна.

“Щоб реально розтрощити українську армію і зайняти більшість території, Росії не вистачить ні 100, ні 200 тисяч воїнів”, – пояснив Казанський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також зазначив, що для здійснення подібних планів російській владі довелося б оголошувати загальну мобілізацію, що могло б мати негативні наслідки.

“Конфлікт із такою країною, як Україна, де велика кількість населення – це не так просто. Україна – це не Чечня і не Грузія. Легко не буде. Ситуація на Донбасі це доводить, де вже тисячі загиблих російських військових”, – сказав член української делегації у ТКГ.

На думку Казанського, своїми заявами та діями Путін просто бажав загальної уваги.

“Він здається примхливим дідом, який через те, що його не слухають і не сприймають серйозно його загрози – вирішив налякати всіх. Треба визнати, це спрацювало”, – зазначив він.

Казанський вказав, що дії Путіна мали бажаний для нього ефект і багато світових політичних лідерів, які досі не виявляли інтересу до Москви, стали частими гостями у Путіна.

“Саме цього глава Кремля і хотів, адже Росія зараз перебуває в ізоляції”, – резюмував Казанський.

https://youtu.be/_5OK8GySqjo

Як повідомляв OBOZREVATEL, міністерка закордонних справ Британії Ліз Трасс заявила, що Росія може затягнути спроби шантажувати Захід війною, намагаючись підірвати його єдність. На її думку, російські військові навчання поблизу українських кордонів можуть тривати ще кілька місяців.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Україна – не Чечня, а Путін – примхливий дід”: Казанський пояснив, чому не буде вторгнення Росії