facebook

“Україна буде вільною”: астролог розповів, скільки Україні лишилося до перемоги над Росією

Президент РФ Путін вже програв у цій війні, а найжахливіший час і наступ на Україну триватиме до 10 березня. Після чого Марс зіткнеться з Сатурном і настане охолодження у військових діях.

Про це повідомив астролог Влад Росс, передає “Апостроф”
“Найголовніше, що точно буде перемога! Це буде просто однозначно та безповоротно. Путін уже програв. Ще коли в нього вмикався Соляр, 7 жовтня, я сказав, що березень-квітень є смертельною небезпекою для його життя. Є всі передумови усунення його з влади – інакше цей старий маразматик свою атомну булаву захоче направити, наприклад, на таке прекрасне місто як Варшава чи може вдарити по Бухаресту – ось така ситуація”, – сказав астролог.

За його словами, українцям потрібно протриматися ще тиждень, а далі поступово настане охолодження.
“Марс – планета війни, планета страху, планета бомбардувань. Жахливий Арес діятиме жорстко десь до 8 березня, 8-9, максимум 10 березня, коли він зіткнеться із Сатурном у натальній карті народження нашої країни. Марс зіштовхнеться із Сатурном, а Сатурн – це охолодження. Якщо Марс – це війна, це великі проблеми, це бомбардування, то Сатурн дає можливість усе це припинити”, – наголосив Влад Росс.

Він підкреслив, що в натальній карті нашої країни Місяць знаходиться у волелюбному знаку Водолія, тому Україна завжди буде незалежною та вільною.
“Я абсолютно впевнений, мій внутрішній стан, моє серце говорить про те, що все буде гаразд. Я вірю в це і про це кажуть зірки, що ми переможемо і будемо у Євросоюзі незабаром. І у нас буде найбільш потужна та процвітаюча слов’янська держава”, – заявив Влад Росс.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Україна буде вільною”: астролог розповів, скільки Україні лишилося до перемоги над Росією