facebook

Прості істини, які допоможуть вам рухатись вперед

Якщо ви відчуваєте, що топчетесь на місці, засвойте ці прості істини, і вони допоможуть вам рухатись далі.

Марк Твен сказав: “Два найважливіші дні в житті людини — це день, коли вона народились та день, коли вона зрозуміла для чого?”. Але якщо ми не знаємо своєї мети, то як можна жити, вдаючи, що в нас вона є?

Сьогодні ми пропонуємо вам поради практикуючого психолога Шенон Кайзер. Колись вона будувала кар’єру в рекламному бізнесі, але з часом зрозуміла, що це не приносить їй задоволення, тому зайнялась написанням книг, завдяки чому почувалась щасливою.

Окрім цього, вона проводить психологічні тренінги і консультації на тему щастя — як стати щасливою людиною, незалежно від умов.

Отож, історія Шенон Кейзер така:

“Кілька років я почувалась пригніченою, а все тому, що не знала, чого насправді хочу, і згодом впала в депресію. Однак тепер я отримую задоволення від того, що допомагаю людям знайти щастя. Я маю мету в житті, яка керує мною.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Якщо ви почуваєтесь, що опустились на саме дно, це означає, що час змінювати своє життя. Проживаючи кожен день, я багато дізнавалась про те, що насправді означає бути щасливою, і що потрібно робити для того, щоб відчути це.

Отож, якщо ви відчуваєте, що топчетесь на місці, засвойте ці прості істини, і вони допоможуть вам рухатись далі.

1. Все в житті взаємопов’язане

Все, через що вам доводиться проходити, — частина великого плану. Коли я працювала в рекламі, я поняття не мала, яким буде моє майбутнє, і якби хтось сказав мені тоді, що я вивчатиму індустрію, і все, що я знала раніше, пригодиться мені в майбутньому, я б, мабуть, не переймалась так багато.

Вам не потрібно знати, як все пов’язано, достатньо вірити в те, що все саме так.

2. Вам не потрібно розуміти все для того, щоб зробити наступний крок

Більшість з нас не хочуть рухатись вперед, тому що не знають, чи все вийде так, як хотілось. Коли я вперше пішла з роботи, то не знала, що я хочу робити. Я просто відчувала, що роблю щось не те.

А одного разу я помітила, що люблю писати. Ось так і ви, крок за кроком, прийдете до того, до чого лежить душа.

3. Відмова — це захист

У мене був видавець, який не звернув уваги на мою останню книгу, але через кілька тижнів повернувся до мене і сказав, що хоче її купити.

Інколи відмова — це захист, і двері перед вами не відкриваються лише тому, що це не ваші двері. Але коли ви приймете це, то перед вами відкриються набагато кращі двері. Просто довіртесь процесу.

4. Ви саме там, де повинні бути

Я звикла почуватись, ніби “вибилась із графіка”, а все тому, що мені здавалось, що я повинна рухатись далі. Але коли я перестала штовхати себе і повернулась до думки, що все гаразд, моє життя стало більш збалансованим. Припиніть витрачати весь час на переживання за те, де вас нема. Правда в тому, що те, де ви знаходитесь зараз, якраз є тим місцем, де ви повинні бути.

5. Ви створюєте свою реальність

Ви можете стати тим, ким ви хочете. Не існує якихось швидких рішень чи чарівних куль. Є тільки невеликі, послідовні, розумні дії, які ви можете робити кожен день, і які будуть створювати нездоланний імпульс. Інколи ви не побачите весь шлях, але якщо саме ви його творите, то можете знати, що буде з кожним пройденим кроком.

6. Припиніть запитувати “Як?” і почніть вірити в свою сміливість

Ви не повинні змінювати все і одразу. Вам потрібно просто бути настільки хоробрими, щоб робити маленький крок за кроком. І згодом настане той день, коли відбудеться масштабне перетворення.

Отож, замість того, щоб запитувати себе “Як я можу внести зміни в житті?”, запитайте себе, чи ви достатньо сміливі рухатись далі без знання, що на вас чекає”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Прості істини, які допоможуть вам рухатись вперед