facebook

Ізраїль взяв на себе місію посередника у завершенні війни Росії проти України – Єрмак

Керівник ОП зазначив, що перебуває на постійному зв`язку з радником із питань національної безпеки та головою Ради національної безпеки Ейялем Хулатою.

Ізраїль взяв на себе місію посередника у пошуку миру й завершенні війни Росії проти України.

Про це 14 березня на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

“Ізраїль взяв на себе складну, але благородну місію посередника у пошуку миру й завершенні російської агресії проти України. Також ведемо інтенсивний діалог з Ізраїлем щодо його участі в гуманітарній складовій. На постійному зв’язку з радником із питань національної безпеки та головою Ради національної безпеки Ейялем Хулатою”, – написав очільник ОП.

Єрмак додав, що вже вдалося досягти перших результатів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Вже досягли перших результатів: в рамках евакуації Ізраїль почне впускати родичів тих українців, які вже перебувають в цій країні. Дякую колегам та сподіваюсь на успіх наших спільних дипломатичних зусиль”, – наголосив він.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Війна триває вже 19-й день. Окупанти продовжують руйнувати Харків, Чернігів, Маріуполь, Волноваху, Житомир, Охтирку, Суми, Сєвєродонецьк, Дніпро, інші міста та села крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ізраїль взяв на себе місію посередника у завершенні війни Росії проти України – Єрмак