facebook

У Кремлі паніка, Путін може вже не вийти з бункера – джерело

У Кремлі паніка, Путін може вже не вийти з бункера – джерело

Після повномасштабного вторгнення РФ на територію України по російським ЗМІ прокотилася хвиля звільнень

Російська влада втрачає одну з основ свого існування — телевізійну пропаганду. У зв’язку з цим у Кремлі розпочалася серйозна паніка.

Про це “Телеграфу” повідомило джерело у ФСБ Росії, яке виступило проти війни з Україною через проблеми, які бойові дії та агресія приносять РФ.
За його словами, антивоєнна акція журналістки Марини Овсяннікової в ефірі “Першого каналу” РФ – не випадковість. Як не випадковість і звільнення низки співробітників пропагандистських ЗМІ, які скоро можуть стати масовими.

“До військових поразок і санкцій у влади РФ додалася ще одна проблема – дедалі менше людей хочуть робити пропаганду на користь Кремля”, — сказав співрозмовник.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Причин цьому багато, наголосив він. Це санкції, через які пропагандисти втрачають закордонне майно і не можуть навіть виїхати на Захід, який насправді люблять (нагадаємо, під санкції потрапили не лише одіозні пропагандисти на кшталт Володимира Соловйова, а й гендиректор “Першого каналу” Костянтин Ернст). Це страх, що на ТБ через санкції даватимуть менше грошей. Це також страх перед міжнародними судами, які можуть визнати військовими злочинцями як представників влади РФ, а й їхніх пропагандистів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Кремлі паніка, Путін може вже не вийти з бункера – джерело