facebook

“Мариновані” окупанти не хочуть воювати в Україні: названі причини

“Мариновані” окупанти не хочуть воювати в Україні: названі причини

Запеклий опір української армії окупаційним військам РФ, а також пригнічений моральний і фізичний стан ворожих військових завдав противнику значної шкоди в живій силі та бойовій техніці.

З яких причин безліч рашистів більше не хоче воювати, йдеться в матеріалі “Апострофа”.

Так, лише за місяць війни, за даними українського командування, полягло близько 16 тисяч рашистів. Агресори втратили понад 500 танків, понад 1500 бронемашин та понад 260 артилерійських систем, понад 100 літаків та 120 вертольотів, 80 РСЗВ, понад 45 систем ППО, а також понад тисячу одиниць автомобільної техніки.

Вже перші військовополонені не відрізнялися сильним бойовим духом, оскільки за кілька тижнів перед вторгненням багато частин та з’єднань “маринували” біля кордонів України в жорстких польових умовах. Тому на момент наступу ворожих військ на територію України, рашисти вже були втомленими від холоду, поганого харчування і безглуздого сидіння в снігах.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Згодом настрій російських вояк не сильно змінився – їм, як і раніше, голодно і холодно. Як свідчать дані української розвідки, наприклад, під Миколаєвим окупанти опинилися без техніки, наметів та буржуйок. Вони ночують у холодних окопах і отримують обмороження, серед солдатів багато хворих.

На інших напрямах росіяни також почуваються деморалізованими та покинутими. Аби остаточно не змерзнути в українських степах, здаються в полон разом із технікою

Водночас не можна стверджувати, що окупанти не намагаються рухатися вперед, але темпи помітно відрізняються від планів міноборони РФ.

“Росіяни намагаються “промацати” українську оборону в районі Ізюму, Сєверодонецька та Лисичанська, на Миколаївщині намагаються якось просунутися і у напрямку до Запоріжжя. Звичайно, їм це обходиться дорого, і темпи не такі жваві, як хотілося б кремлівському командуванню”, – сказав “Апострофу” військово-політичний експерт Микола Бєлєсков.

Часто ці наміри закінчуються провалами та відступами, що переходять у панічну втечу, як це сталося під Миколаєвим.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Мариновані” окупанти не хочуть воювати в Україні: названі причини