facebook

Догляд за шкірою: вісім непробачених помилок

Догляд за обличчям — ціла наука, яку можна вивчати нескінченно. Поговоримо?

Погані звички і неправильно підібрана косметика може спровокувати шкірні захворювання, запалення і появу перших зморшок. Для того, щоб цього уникнути, потрібно приділяти належну увагу своєму догляду.

Шкіра повністю відображає ваш стиль життя. Як його поліпшити? Читайте про головні помилки і робіть висновки!

1. Вмивалися холодною або гарячою водою

Умивайтеся водою кімнатної температури. Від цього залежить загальний стан шкіри. Холодна — провокує виникнення зморшок.

2. Надмірне очищення шкіри

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Ми постійно говоримо про очищення шкіри в три етапи. І це дійсно важливо, але є один нюанс. Цим не можна зловживати, щоб не пересушити шкіру.

3. Міняємо продукт дуже швидко

Експериментуємо, тестуємо і дуже швидко міняємо продукти. Чи добре це? Однозначно ні! По-перше, ми не даємо шанс засобу «виявити» свою ефективність. Продукт починає діяти через два місяці. У той же час, порушуємо природний гідробаланс шкіри.

4. Не використовуємо тонік для обличчя

Тонік для обличчя — тема, яка вже давно викликає розбіжності. Насправді, це потрібний засіб, який спрямований на відновлення природного pH-балансу шкіри. Адже її постійно порушує зовнішнє середовище і вода, якою ми вмиваємося.

5. Не протираємо екран телефону

Наш смартфон постійно контактує з нашою шкірою. Ви замислювалися, скільки мікробів на його екрані? Щоб убезпечити себе — протирайте телефон спиртом або іншим антисептиком.

6. Постійно припудрюємо обличчя

Багато дівчат носять з собою в сумочці компактну пудру. Влітку на шкірі швидко з’являється жирний блиск. Часте використання пудри призводить до висипань (навіть якщо ви будете використовувати некомедогенний засіб). Нанесіть її з ранку, а вдень використовуйте матуючі серветки.

7. Тримаєте маску для обличчя занадто довго

Ви читаєте інструкцію до засобів? Майже на кожній масці написано, що її потрібно тримати не більше 20 хвилин. Існує така думка: чим довше тримати продукт, тим ефективніше він буде діяти. Це міф! Він просто почне витягувати необхідну вологу з шкіри (провокування сухості і стягнутості).

8. Недосипання провокує закупорювання пір

Сон — важлива частина нашого життя. Для повноцінного відпочинку людині потрібно від 6 до 8 годин. Все це позначається на стані шкіри: закупорюються пори, з’являються чорні крапки і хворобливий відтінок.

Знайшли свою головну помилку?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Догляд за шкірою: вісім непробачених помилок