facebook

Комаровський шокував українців заявою про Зеленського: “Будь ласка, потерпіть”

Комаровський зазначив, що дружить із Зеленським десять років

На своїй сторінці в Facebook педіатр Євген Комаровський заявив, що не збирається займати посаду міністра охорони здоров’я.

Знаменитий лікар зазначив, що він і надалі планує займатися тим, чим займався до цього.

“Бути міністром не планую. Планую давати поради, відповідати на питання в рамках моєї компетенції”, — написав він.

Крім цього, Комаровський зазначив, що дружить із Зеленським десять років, тому, коли кандидат звернувся до нього за допомогою, він не зміг йому відмовити.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Кандидат у Президенти України Володимир Зеленський, з яким у нас 10 років добрих дружніх відносин, попросив мене бути його радником в області медицини. Я погодився. У зв’язку з цим на багатьох моїх ресурсах і в особистій пошті чергова атака ботів і потік образ. Будь ласка, потерпіть. Не реагуйте. Не годуйте тролів вашими емоціями. Наша команда сподівається на те, що після виборів їм (тролів) уріжуть матеріальну допомогу, і вони затихнуть самі по собі”, – написав знаменитий педіатр на своїй особистій сторінці у Facebook.

Нагадаємо, шоумена і політика Володимира Зеленського починають вітати з перемогою у другому турі з розгромними 73,2% вже і лідери країн. Так, УП повідомляє, що Зеленський вже провів телефонні переговори з президентом Франції Еммануелем Макроном.

Також повідомляється, що посол Франції Ізабель Дюмон приїхала в штаб кандидата в президенти України Володимира Зеленського, який за результатами ексит-полів, переміг у другому турі виборів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Комаровський шокував українців заявою про Зеленського: “Будь ласка, потерпіть”