facebook

“Поставили на коліна, засунули автомат у рот, дружину побили”: українець розповів про знущання окупантів. Відео

Постраждалий від вторгнення окупантів українець розповів, як росіяни знущалися з нього, щоб забрати цінні речі. Чоловік наголосив, що загарбники жорстоко побили його дружину, а також погрожували зґвалтувати та вбити.

Також він зазначив, що постраждав від окупантів вже вдруге, адже після приходу росіян на Донбас у 2014 році змушений був виїхати на підконтрольну Україні територію. Відео з інтерв’ю чоловіка опублікував радник голови МВС Антон Геращенко у Telegram (Щоб подивитися відео, доскрольте до кінця сторінки).

З його слів, російські окупанти забрали абсолютно всі цінні речі з дому. Крім того, чоловік каже, що загарбники знущалися з нього та дружини, а також загрожували вбивством.

“Прийшли росіяни, забрали машину, забрали гроші, поставили мене на коліна, засунули автомат у рот, дружину били, вона вся синя. Говорили, що якщо зараз не віддасте гроші та цінності, ми її зґвалтуємо, а його вб’ємо на твоїх очах. А ти, кажуть, знай, що потім ми уб’ємо і її. Ми всі віддали. У мене забрали все з дому, ось усе, що цінно вони забрали все, абсолютно. Там ці російські виродки були на Донбасі і сюди вони приїхали”, – розповідає чоловік.

Він порівняв російських окупантів з німецькими фашистами, відзначивши, що навіть ті не виявляли таких звірств, які роблять росіяни.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У мене всі родичі пройшли через концтабори. Бабуся в голокост були сережки, які навіть німці не забрали, фашисти. А це гірше за фашистів”, – каже постраждалий українець.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Поставили на коліна, засунули автомат у рот, дружину побили”: українець розповів про знущання окупантів. Відео