facebook

Кінець війни в квітні-травні 2022. Прогнози астролога й екстрасенса

Кінець війни в квітні-травні 2022. Прогнози астролога й екстрасенса

За словами одного з експертів, на травневі свята ми будемо смажити шашлики.

Відомі астрологи й екстрасенси випитують у планет про плани політиків і майбутнє України. Багато з них твердо впевнені в перемозі України у війні, дехто стверджує, що вона вже перемогла.

Астрологиня Анна Карпєєва

Анна Карпєєва на телеканалі “Україна” розповіла про те, що Україна обов’язково переможе, проте на цьому всі біди світу не закінчаться.

“У нас народ характеризується Місяцем у Водолії… Зараз планета Сатурн прийшла. Це складна планета, яка означає труднощі для народу. І вона там пробуде до січня 2023 року. Тобто людям буде складно в цей період…. Якщо проаналізувати ситуацію, то це світова війна. Ми перебуваємо в такому піку, що в травні щось станеться на світовій арені. Червень буде відносно легким. Я побачила, що жінки побачать своїх чоловіків. Значить, заново воєнний стан вводити не будуть. Але не варто розслаблятися, тому що будуть ще важкі періоди. Вірити Росії не можна”, — зазначила астрологиня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Також, за словами Анни, восени 2023 на Україну чекає ретроградний Марс. А скільки Марс — це бог війни, а отже і планета війни, спалахнуть давні воєнні конфлікти. А Україна вже не буде центром воєнних дій. В інших точках світу також будуть заворушення.

Проте Анна Карпєєва твердо впевнена в тому, що за Україною перемога: “Україна переможе. Ми переможемо. Крим наш!”

Щодо осені, то жовтень, листопад буде складним, тобто будуть продовжуватися воєнні дії після невеликого затишшя і перемир’я.

“З приводу нашого президента, то дата, коли його вибрали, у травні, тоді зірки на небі такі були, що цей чоловік правитиме країною під час воєнних дій. Була ймовірність, що на його життя будуть скоєні замахи”, — розповіла астрологиня, зазначивши, що найбільша ймовірність замаху була в січні 2022 року, проте, як відомо, Володимир Зеленський живий.

“Майбутнє нашої країни таке, що в нас будуть вливати гроші й нас це врятує… Треба всі сили зосередити на полях, на сільському господарстві, аби була їжа і не було згодом голоду… Можливо, будуть ухвалюватися нові закони”, — зазначила Карпєєва.

Також жінка додала, що наступного року в США також будуть великі проблеми: “Активна фаза почалася в Україні, а далі все перенесеться на Європу, Америку”.

Екстрасенс Сергій Кобзар
Учасник битви екстрасенсів Сергій Кобзар почав розмову з питання щодо можливої участі білорусів у війні проти України. “Момент того, що білоруси перейшли кордон і почали воювати це різні речі… Коли буде Гаага, Путіна вже не буде, а вусатий сяде”, — зазначив екстрасенс, маючи на увазі самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка.

Зокрема Сергій зазначив важливість подальшого тиску санкцій на РФ: “Якщо не буде добита економіка, армія, є можливість реваншу. Пораненого ведмедя залишати не можна. Його треба знищувати. Повністю знищити економіку, до такого стану, щоб у них стояв вибір між купити кілограм борошна чи порох для патронів”.

Ймовірність внутрішнього перевороту в РФ, за словами екстрасенса, дуже висока. Також буде територіальне розділення Росії. “Розвал буде 100 відсотків. Як тільки закінчиться війна, впаде режим, буде розділення територій”.

Щодо свого рідного міста Одеси Кобзар відповів, що в цьому місті все буде добре. “Момент енергетики тут розкачаний по повній програмі… Це така собі держава в державі”.

Війна, за словами екстрасенса, виграна ще на початку березня, а перемога буде за нами в кілька етапів.

“На травневі свята ми будемо смажити шашлики!”

Нагадаємо, коли та як закінчиться війна в Україні, за прогнозами інших впливових астрологів і тарологів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в квітні-травні 2022. Прогнози астролога й екстрасенса