facebook

Вже з жовтня: Примусова мобілізація чоловіків кому за 30

Чи загрожує примусова мобілізація чоловікам за 30.

Все частіше і частіше українці запитують, чи загрожує примусова мобілізація у жовтні студентам, яким за 30 років і які здобувають другу чи вищу освіту. На це запитання відповідає адвокат на своїй сторінці у ТікТоку.

В Україні триває повномасштабна війна, а разом із нею і військовий стан та загальна мобілізація. Постійно уряд вносить деякі зміни до закону про мобілізацію та змінює правила призову та проходження ЛКК.

Також пішли розмови і про примусову мобілізацію студентів, яким за 30, проте фахівець запевняє, що це просто розмови та фейк. Жодних змін до законодавства України, а саме до статті 123 «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» не було внесено.

Жодних законопроектів на розгляд у Верховну Раду не подавали, у зв’язку з чим ці гіпотетичні припущення були зроблені для того, щоб налякати населення або якимось чином підірвати авторитет.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Не виключено, що такі викиди до засобів масової інформації спрямовані на те, щоб багато українців переглянули свої ідеї та життєві позиції, або ж відкинули думки надходити в черговий раз для здобуття другої освіти чи здобуття вищої.

І насамкінець фахівець зазначила, що вся та інформація, яка потрапила до засобів масової інформації на сьогодні не відповідає дійсності і чоловіків віком від 30 років, які є студентами, не підлягають примусовій мобілізації.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вже з жовтня: Примусова мобілізація чоловіків кому за 30