facebook

У Путіна є два варіанти смерті, але десант РФ ще може висадитись у Києві: прогноз астролога

У Росії є план застосування ядерної зброї, зокрема проти України, але навряд чи оточення глави Кремля Володимира Путіна допустить подібний сценарій. Сам російський лідер зараз перебуває у нестабільному психологічному стані, що може вплинути на ухвалення рішень.

Про це заявила таролог Олена Бюн. За її словами, у Росії бояться використання ядерної зброї, і якщо Путін дасть такий наказ, то йому загрожуватиме смерть.

“Оточення диктатора-вбивці робитиме все, щоб той не зважився на застосування ядерної зброї. Вже зараз йдуть розмови про ліквідацію Путіна, і він це розуміє. Тому він зараз самотній і довіряє лише собі. Я чітко бачу щодо Путіна отруєння чи кулю”, – відзначила вона.

Таролог підкреслила, що президента Росії Володимира Путіна ліквідують люди з його оточення, які не підтримують загарбницької політики і розуміють, чим може закінчитися ядерна війна.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Бюн уточнила, що нові атаки на Київ не можна виключати – у Кремлі ще вірять, що можуть провести вдалий наступ на українську столицю. Зараз Росія накопичує сили, щоб знову кинути їх у бій – є ймовірність висадки десанту у Києві. Проте ЗСУ дадуть потужну відсіч ворогові, і план Путіна щодо захоплення Києва знову провалиться.

Як повідомляв OBOZREVATEL, астролог Наталія Нестеренко заявила, що Україна у квітні-травні 2022 року вестиме тяжкі переговори з Росією про припинення війни, але противник спробує вичавити максимум із ситуації на фронті, що негативно вплине на діалог сторін. Проте вже незабаром війна в Україні може перейти у менш агресивну фазу.

Переможець “Битви екстрасенсів” Максим Гордєєв заявив, що у квітні 2022 року ситуація в Україні дещо стабілізується і, незважаючи на бойові дії, у деяких регіонах розпочнеться відновлення міст. Серйозних атак на західні області не буде.

Крім того, відомий французький віщун Нострадамус передбачав велику війну в Європі в 2022 році, але спочатку вважалося, що вона торкнеться Парижа. Після початку вторгнення Росії в Україну пророцтва провидця переглянули.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Путіна є два варіанти смерті, але десант РФ ще може висадитись у Києві: прогноз астролога