facebook

“Жахливі фейки про ЗСУ”: “блогерка-відьма” Олена Лоран втекла в РФ і розгортає там свою діяльність (ФОТО)

Блогерка Олена Лоран, що раніше часто брала участь у реаліті-шоу на телебаченні, повідомила, що вже перебуває у РФ. Там вона кардинально змінила тематику свого блогу і з ворожіння і магії перейшла до поширення фейків про ЗСУ та ситуацію в Україні.

Як інформує “Obozrevatel”, в одній зі своїх публікацій 32-річна “відьма” прокоментувала новину про те, що солдати польської піхоти готові стати на захист західної України. Блогерка, з якихось причин вирішила, що таким чином Польща, подібно до Росії, захоче відібрати у нас частину території. На таку думку її наштовхнув саме Володимир Вольфович.

Більше того, Лоран розповсюджує головний фейк кремлівських пропагандистів – “Україна сама себе бомбардує”. Цей наратив, позбавлений будь-якої логіки, став однією з причин еміграції блогерши.

У Телеграмі за колаборанткою стежить лише 1800 людей, проте аудиторія дівчини може збільшитись.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Багато хто знає Лоран за популярними телепроєктами, такими як “Богиня шопінгу”, “Панянки-селянки” на каналі ТЕТ та “Супермама” на СТБ. Крім того, Олена була ведучою рубрик “Showtime” та “Зоряний Casual” на інтернет-телебаченні SEE.UA. Також блогерка випустила власну книгу про свого коханого “Аліса в країНІ чудес. Балаканина брюнетки”.

Епатажна мати трьох дітей з Мелітополя, котра, як вона стверджує, займається чорною магією, раніше була учасницею публічних скандалів. Наприклад, у грудні 2020 року співробітники поліції Київської області повідомили, що Дюрцька переслідувала слідчого Києво-Святошинського відділу поліції. Жінка намагалася залякати правоохоронця своїми магічними здібностями, щоб той ухвалив позитивне рішення у кримінальній справі, у якій фігурував її чоловік.

Незадовго до цього, у жовтні, Лоран також потрапила до новин. Цього разу блогерка стверджувала, що у неї викрали доньку та вимагали 200 тисяч доларів викупу.

Тепер Альона вирішила нагадати себе іншим способом – зрадою батьківщини.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Жахливі фейки про ЗСУ”: “блогерка-відьма” Олена Лоран втекла в РФ і розгортає там свою діяльність (ФОТО)