facebook

“Шойгу вже стратили”: російський журналіст передрік Путіну сутичку з військовими

“Шойгу вже стратили”: російський журналіст передрік Путіну сутичку з військовими

Піонтковський прогнозує, що диктатор може звинуватити своїх генералів у зраді

Російського диктатора Путіна у майбутньому чекає зіткнення з військовими, яке закінчиться ліквідацією однієї зі сторін.

Такий прогноз озвучив російський журналіст Андрій Піонтковський, пише “Сьогодні”. За його словами, в РФ вже йде “чистка генералів”, багато відомих військових діячів перестали виходити на зв’язок.

“Чистка генералів почалася. З цим пов’язано, по-перше, призначення генерала Олександра Дворнікова головнокомандувачем російською армією. По-друге, зникнення низки видних публічних діячів”, – сказав Піонтковський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він підкреслив, що пропагандисти показують раніше заготовлені сюжети з міністром оборони Шойгу, намагаючись переконати росіян у його існуванні. Піонтковський же переконаний, що міністра вже стратили.

“Путін буде міняти військових і ставити божевільних полковників-катів типу Дворнікова”, – прогнозує експерт, допускаючи, що диктатор може звинуватити генералів у зраді.

“Одна зі сторін повинна іншу ліквідувати. Це головний підсумок битви за Донбас. Генерали теж готуються до цієї сутички. Основна битва буде не на Донбасі, а в Москві”, – переконаний Піонтковський.

За його прогнозом, ці події розгорнуться в першій декаді травня і визначать результат війни.

“Результат війни зумовлений: Україна переможе, а Росія зазнає поразки. Але питання – яка поразка і якими будуть її наслідки”, – підсумував російський журналіст.

Як повідомляв УНІАН, військовий експерт Олег Жданов підтвердив конфлікт Путіна з російським Генштабом через відсутність перемог в Україні.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шойгу вже стратили”: російський журналіст передрік Путіну сутичку з військовими