facebook

Каспаров: Путіна може вбити його оточення, Україна поховає президента РФ політично та фізично

Російський опозиціонер, видатний шахіст Гаррі Каспаров заявив, що доля президента РФ Володимира Путіна вже вирішена наперед. За його словами, главу країни-агресора з великою ймовірністю ліквідує його оточення.

Також він зазначив, що війна, що розв’язана Росією, в Україні поставила хрест на безкарності Путіна. Про це Каспаров розповів в інтерв’ю журналісту Дмитру Гордону на YouTube.

Каспаров підкреслив, що, найімовірніше, коли ситуація в РФ стане критичною, Путіна “прибиратиме” його ж власне оточення. Також він зазначив, що вся влада агресора трималася на “аурі непереможності та безкарності”.

“Він помре не у власному ліжку, ну, якщо тільки не отруять у власному ліжку. Його доля вирішена наперед, я вважаю, що напевно це буде його оточення, коли ситуація стане критичною. Імовірність цього здається найбільшою з інших опцій. Для Путіна немає життя за межами цієї нескінченної влади. Ця влада тримається на його аурі непереможності та безкарності, а війна в Україні поставить хрест на цій аурі”, – сказав Каспаров.

Каспаров упевнений, що Путін закінчить так само, як інші диктатори в історії. При цьому в Росії рано чи пізно настане крах державності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Нічого нового історія не винайде. Це фактично крах державності (РФ – ред.) та пошук цапа-відбувайла, яким виявляється диктатор. Як це буде зроблено я не знаю. Але цілком очевидно, що Україна поховає Путіна спочатку політично, а потім фізично”, – відзначив Каспаров.

Нагадаємо, раніше Гаррі Каспаров заявив, що санкції проти Росії в перспективі матимуть свою дію, приховувати неуспіхи на українському фронті стане все складніше, тоді з’являться передумови звинуватити у всьому диктатора Путіна.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Каспаров: Путіна може вбити його оточення, Україна поховає президента РФ політично та фізично