facebook

Російська армія стала колективним маньяком, – Олена Зеленська про масові зґвалтування українок

Маштаби зґвалтувань українок російськими окупантами жахаючі. Перша леді України Олена Зеленська прокоментувала масові випадки зґвалтування українок російськими військовими у інтерв’ю Anadolu Agency.

Олена Зеленська зазначила, що говорити про це справді важче, ніж про вбивства. Жертви зґвалтувань пережили жах, з яким змушені тепер йти по життю, але говорити на цю тему потрібно.
“Вбивство – це зламане життя. Зґвалтування – це також зламане життя, однак після якого людина має якось жити, збирати себе по частинках”,– підкреслила Зеленська.

До слова, Зеленська повідомила, що уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова фіксує всі подібні випадки. Відповідні органи вже знають про 25 жінок та неповнолітніх дівчат у Бучі, яких російські нелюди примусово утримували.

“Хочу сказати всім нашим жінкам, дівчатам, які пережили подібне, ви – безцінні. А те, що з вами трапилось – провина винятково озброєних збоченців. Будь ласка, не мовчіть, не тримайте біль у собі, говоріть з нами, говоріть з тими, кому довіряєте”,– звернулась перша леді до українок.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Російська армія стала колективним маньяком, – Олена Зеленська про масові зґвалтування українок