facebook

Експерт: фото Кремлівського диктатора Путіна, які доводять, що він хворий

Кремлівський диктатор Путін привітав Україну з Великоднем, випустивши чергову партію крилатих ракет по мирним містам.

Сам же вирушив на пасхальне богослужіння до храму Христа Спасителя. Його очолив лідер Руської православної церкви патріарх Кирило, який підтримав вторгнення Путіна в Україну.

Відео, яке з’явилося в Мережі після служби, вже розібрали у найдрібніших подробицях. Західні ЗМІ і, зокрема, Daily Mail пишуть, що кадри доводять, що президент РФ почувається погано і помітно нервує. На кадрах він має невпевнений вигляд, весь час стискає і прикушує губи і нескінченно крутиться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Західні журналісти зазначають, що Путін вже не такий впевнений, яким він був раніше. Нервовий, розсіяний, невпевнений, боягузливий… такими словами охарактеризували його міміку у пресі.

У той же час експерти кажуть, що сухість у роті, яка утворюється, коли людина нервується, може також свідчити про хворобу Паркінсона, на яку, згідно з чутками, давно страждає Путін.

Нагадаємо, після зустрічей і Путіна і Шойгу минулого тижня багато хто звернув увагу на те, як міцно диктатор схопився за край столу. Експерт із невербальної комунікації Валентин Кім проаналізував відеозапис та виніс свій вердикт.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Експерт: фото Кремлівського диктатора Путіна, які доводять, що він хворий